Jdi na obsah Jdi na menu

Podzimní reprízy Ze života hmyzu

16. 10. 2019

Jen dva týdny po derniéře Karpatů jsme začali oprašovat naši nejnovější inscenaci, hru bratří Čapků, Ze života hmyzu. Půlroční pauza způsobila, že někteří z nás více, jiní méně, pozapomněli některé repliky, a tak jsme neoprašovali jen kulisy a rekvizity ze skladu, ale také naše mozkové závity. 

V pondělí 21. října zahrajeme takzvaně "na kasu", tedy pro veřejnost, den na to odehrajeme prémiové představení pro předplatitele programové řady A slánského divadla. Prémiové představení (tedy nad rámec 10 představení profesionálních souborů) hrajeme tradičně již několik sezón, jen v té minulé nás vystřídalo Divadlo pod Petřínem (součást České obce sokolské), které u příležitosti XVI. všesokolského sletu zařadilo do svého repertoáru (ve spolupráci s Divadelním spolkem T.J. Sokol Lázně Toušeň a Souborem písní a tanců Josefa Vycpálka) Stroupežnického divadelní hru Naši furianti. 

Pokud by vás zajímalo, co o této inscenaci řekl režisér, Miroslav Pokorný, přečtěte si to v našem článku publikovaném před premiérou.

Vstupenky na reprízy můžete zakoupit v obvyklých předprodejích, tedy v pokladně městského kina nebo on-line, nějaké budou k mání i těsně před představením v pokladně divadla. 

Na viděnou!

 

 

Náhledy fotografií ze složky Ze života hmyzu

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář