Jdi na obsah Jdi na menu

Hmyz se zrodil

5. 1. 2019

Před premiérou jsme jako obvykle nevěděli, co nás čeká, protože jsme poprvé naše dílko servírovali divákům. Jako obvykle to dopadlo dobře, a tak jsme se těšili na první reprízy, které následovaly už pár dní po premiéře. Jedna z nich byla soukromá, firemní, ta druhá, 4. ledna, pro veřejnost.

Mohlo by se zdát, že reprízy už jsou pro nás rutina, protože víme, jaké budou reakce publika. Ale opak je pravdou. Každá repríza je také velkou neznámou, protože nikdo z nás neví, co se semele, kdo zapomene část textu, přijde na scénu později, než má nebo vypoví službu některá kulisa či rekvizita. A velkou neznámou u každé reprízy jste také vy - diváci. Pokaždé se sejde jiná parta, jiná kombinace povah, očekávání i momentálního rozpoložení. A tak není výjimkou, že se občas ozve smích na místě, kde nikdy nezazněl, nebo naopak nezazní tam, kde ho s jistotou čekáme.

Tedy, během prvních tří představení se pár chybiček na pódiu vyskytlo, ale nebylo to nic závažného, takže pokud jste si něčeho všimli, berte to jako bonus. Ale vy, diváci, jste byli naprosto bez chybičky. Tak ať vám to vydrží do příště. Termíny dalších repríz zatím nemáme, ale včas je oznámíme zde a na facebooku a můžete se přijít podívat a třeba i nachytat nějaké ty bonusy.

Na viděnou!

hmyz--108-.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Ze života hmyzu